Over mij

over mij - mood42day
Hoi!

Wat super leuk dat je op mood42day terecht bent gekomen! Wie er achter mood42dat zit, dat zal ik nu in het kort vertellen! Owja en voor wie de naam niet helemaal snapt, je spreekt mood42day uit als: mood for today! 🙂

Ik ben Jasmijn, 24 jaar en ik woon in Groningen, waar ik bezig ben met het afronden van mijn master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik kom net terug van 5 maanden wonen in New York City, lees hier wat ik daar heb gedaan! Ik hou ontzettend van reizen, sport het liefste elke dag, hou ontzettend van bakken en lekker eten (alles vegetarisch), drink het liefste de hele dag koffie met vriendinnetjes en ga heel graag eens in de zoveel tijd terug naar Haarlem (waar ik ben opgegroeid, heb gewoond totdat ik ging studeren en waar mijn ouders nog steeds wonen) en natuurlijk ook even met onze lieve hond naar Zandvoort om lekker uit te waaien!

Als ik dit verhaaltje hier boven terug lees, dan is dit zo’n andere beschrijving van mijn leven dan dat ik 4 jaar geleden had gedacht. Ik heb namelijk altijd heel veel gedanst en ging na het behalen van mijn vwo diploma naar de dansacademie in Rotterdam. Wil je meer lezen over mijn dansverhalen en ik? En waarom ik nu helemaal niet meer dans en totaal wat anders doe? Klik dan hier!

Maar ik heb helemaal nergens spijt van en ben heel blij dat ik al deze dingen tot nu toe heb kunnen doen! Daarnaast bestaat mood42day al een hele tijd (4 jaar ongeveer), want ik hou er van de dingen die ik leuk vind te delen en stiekem ben ik ook wel een beetje een nerd, want ik hou van websites. Ook al heb ik alles mezelf aangeleerd en snap ik meer dan de helft nog niet (dat verklaard waarom ik mijn site laatst heb laten crashen, waardoor al mijn berichten weg waren…). Maar ik vind het wel super leuk om mee bezig te zijn!

Door dit alles bij elkaar, kun je (zoals de naam, moo42day ook suggereert) van alles vinden. Van receptjes (bijna altijd helemaal vega), reizen, life style artikelen, workout’s, persoonlijke verhalen, tot aan DIY’s.

Kijk op mijn Instagram om mij persoonlijk te leren kennen! En laat me vooral weten wat jou #mood42day momentje is of tag me in je foto @mood42day!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren