ETEN | Hotspots in Haarlem

mood42day - Hotspots HaarlemHotspots in Haarlem

Zoals jullie misschien al weten ben ik geboren en getogen in Haarlem. Als het aan mij ligt een van de leukste steden van dit kikkerlandje! Ik ken Haarlem door en door en het leek mij leuk jullie te vertellen waar je de nieuwste en leukste hotspots in Haarlem qua ontbijt, koffie en lunch kan vinden! Er zijn nog heel veel meer leuke adresjes (zoals de Yoghurt Barn, Anne & Max, etc.), maar dit zijn de hotspots die je echt alleen in Haarlem kunt vinden. Daarom, in mijn ogen, zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! Genoeg gezegd! Op naar de hotspots!

mood42day - Hotspots haarlem

Cups and Leafs

Adres: Zijlstraat 42, 2011 TP Haarlem
Websitehttps://www.cupsandleafs.com 

mood42day - Hotspots haarlem

Een super leuk zaakje in het centrum van Haarlem en heel fotogeniek. Gezellige inrichting, leuk personeel en het heet natuurlijk niet voor niets Cups and Leafs, want WAUW wat een thee soorten kun je hier drinken. Ik had een Iced Honey Green tea, maar je hebt echt honderd verschillende soorten thee in alle verschillende vormen en maten. Ook heb je hier een overzichtelijke ontbijt/lunch kaart. Zo kun je bijvoorbeeld een wrap eten, maar ook yoghurt met bosvruchten en muesli (zie foto). Ook heel betaalbaar, dus dat is mooi meegenomen! Kortom, als je van thee houdt (koffie is er natuurlijk ook, weer in alle verschillende soorten en maten ;)), even gezellig wil zitten (binnen of buiten) en zin in een niet al te uitgebreid ontbijtje/lunch dan zou ik zeker even langs Cups and Leafs gaan! Ook voor de vegetariërs onder ons!

mood42day - Hotspots haarlem

Blender

Adres: Kleine houtstraat 138, 2011 DS Haarlem
Websitehttp://blender-haarlem.nl

mood42day - Hotspots haarlem

Hier ging ik naartoe voor de acai bowl. En YUM, wat was dit lekker! Wil je een lekkere acai bowl eten in Haarlem, dan moet je zeker gaan ontbijten bij Blender. Ben je niet zo’n fan van de acai bowl? Dan is er nog genoeg anders te kiezen. Zo ging ik samen met mijn mama ontbijten en zij had het quinoa power ontbijt met oa. quinoa en hüttenkäse! Daarnaast is de koffie ook zoo lekker! Ook kun je lekker binnen en buiten zitten. Zo zaten wij lekker buiten in het zonnetje! Heerlijk! Zeker een aanrader dus! Lekker eten en super lekkere koffie.

mood42day - Hotspots Haarlem

Mica

Adres: Kleine houtstraat 103, 2011 DK Haarlem
Websitehttp://www.micacoffeebar.com

mood42day - Hotspots haarlem

Zoek je een klein zaakje om heerlijke wafels te eten? Dan is het zeker de moeite waard om langs MICA te gaan! Ik had een super lekkere wafel met avocado, YUM! Je hebt ook heerlijke zoete wafels, dus genoeg keus. Een knus en super leuk ingericht zaakje dat gerund wordt door twee zussen. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan als je in Haarlem bent!

mood42day - Hotspots HaarlemBar Wolkers

Adres: Gedempte oude gracht 139, 2011 GP Haarlem
Websitehttp://barwolkers.nl

mood42day - Hotspots Haarlem

Echt een aanrader om lekker een broodje te gaan eten bij Bar Wolkers. Ik had echt de raarste combinatie ever: banaan, sambal, kaas en rucola, maar het was zoo lekker!! Je kan er heel gezellig zitten, lekker lunchen, maar ook ontbijten en taartjes eten. Ook kan je er verschillende koffies, thee en sapjes drinken. Alles is ook heel betaalbaar en het personeel super aardig! Als je in Haarlem bent en een gezellig adresje zoekt om te ontbijten/lunchen/koffie drinken, zeker langs gaan!

mood42day - Hotspots Haarlem

By Lima

Adres: Zijlstraat 65, 2011 TL Haarlem
Website: http://www.by-lima.nl

mood42day - Hotspots haarlem

Velen van jullie zullen dit adres al wel kennen, want ik zie het zelf in ieder geval geregeld bij andere bloggers terugkomen! Ik was hier zelf voor het eerst een half jaar geleden. Super leuk concept en allemaal leuke, lekkere en aparte dingen om te eten. Zeker de moeite waard om hier even langs te gaan voor een ontbijtje, een heerlijk vegan taartje of een heerlijke lunch! Midden in het centrum van Haarlem!

Dit was een selectie van de leukste hotspots die je alleen in Haarlem kan vinden! Mis je een hotspot? Moet ik nog ergens anders langs? Laat het me weten! Ik test het graag voor je! Tag me vooral (@mood42day) in je lekker ontbijt/lunch/koffie momentje in Haarlem!

Follow & like mood42day

2 Comments Add yours

  1. Marit schreef:

    Echt veel leuke hotspots daar, moet maar snel heen gaan!

    1. mood42day schreef:

      Jaa echt super veel leuke zaakjes! Doen we! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *