WORKOUT | Sporten in NYC 

NYC sporten - mood42daySporten NYC

Het is bijna zover! Nog ongeveer 3 weken en dan vertrek ik voor een half jaar naar NYC! Ik heb er onwijs veel zin in, maar ik zit tegen een ding (los van het afscheid nemen van iedereen) een klein beetje op… In NYC heb ik namelijk nog geen betaalbare gym gevonden (lees minimaal 80$ per maand). Dit vind ik heel jammer, want ik vind het super leuk om lekker krachttraining te doen!

Maaaarrr! Gelukkig zijn er nog wel heel veel andere mogelijkheden en daar ga ik ook zeker gebruik van maken! Ik ga het hardlopen zeker weer meer oppakken (nu max 2 x per week). Super fijn dat dit helemaal gratis is en dat ik hier alleen wat sportkleding voor nodig heb! Het begin zal wel wat lastig zijn qua; waar beginnen met lopen? Wat is een leuke route? Is er iets dicht bij mij in de buurt? En hoe ver is een leuk rondje (alles lijkt zo dichtbij, maar je bent al snel 10k aan het rennen)?  Wel heb ik super veel zin om dit lekker te ontdekken en ga ook zeker proberen running crews te vinden (of via Nike store oid) om samen mee te lopen!

Toch zou ik het liefste niet alleen maar willen hardlopen, dus ik ga zeker kijken naar wat er nog meer mogelijk is. Zo zou ik het liefste het boksen ook willen blijven doen en iets van pilates of yoga lijkt me ook erg leuk! Wel weet ik dat waar ik ga wonen, ze ook af en toe zumba lesjes oid organiseren en ik kan natuurlijk ook weer even de NTC app erbij pakken en daarmee helemaal losgaan op m’n kamer.

Al met al zijn er natuurlijk super veel mogelijkheden die net zo leuk zijn als de gym! Heb jij nog tips voor goedkope/gratis sport opties in NYC? Laat me het dan vooral weten!! ?

Wil je weten wat ik allemaal ga doen in NYC volg me dan op Instagram! Zo mis je niets van mijn NY avontuur!

Follow & like mood42day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *