PERSOONLIJK | Jasmijntheetje wordt mood42day

Jasmijntheetje wordt mood42dayJASMIJNTHEETJE wordt MOOD42DAY

Jasmijntheetje heb ik ooit bedacht in de trein, toen ik vond dat het tijd werd voor een leukere Instagram naam  (lees: eerder jasmijn1993). Nooit met de gedachte dat mijn Instagram account zo zou gaan groeien. Onder de naam Jasmijntheetje kan ik natuurlijk alles scharen (workout, eten, lifestyle, etc.), maar de naam (en mijn blog) MOOD42DAY bestaat al veel langer. Je spreekt het trouwens uit als mood for today ;). Daarnaast wil ik gewoon graag 1 naam, want ik vind het zelf ook verwarrend om 2 namen te gebruiken. Daarnaast weten veel mensen niet dat mood42day ook van mij is en daar wil ik ook verandering in brengen!

Het leek me juist nu een goed moment om over te gaan naar 1 naam, ook omdat ik zodra ik in NYC woon mijn Instagram berichten in het engels ga schrijven. Ik ga daar dag in dag uit engels praten en daarnaast wil ook in NYC leesbaar voor iedereen zijn! Voor de amerikanen is jasmijntheetje natuurlijk wat lastig uitspreken (ik ga waarschijnlijk komend half jaar ook als Jasmine ipv Jasmijn door het leven ;)). Al met al maakt dat ik gekozen heb voor 1 naam; MOOD42DAY!

Dus vanaf nu is jasmijntheetje: MOOD42DAY! 🙂 & #mood42day

MOOD42DAY is te vinden op verschillende kanalen en binnenkort ook op YouTube! Mijn eerste NYC video niet missen? Abonneer je hier alvast!

Follow & like mood42day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *