WORKOUT | Opening HKMX store in Utrecht

Opening HKMX store in Utrecht - mood42day

Opening HKMX store in Utrecht

Vrijdag 26 januari opende Hunkemöller de eerst HKMX store in Utrecht! Tijd voor een sportief feestje natuurlijk! 🙂

Opening HKMX store in Utrecht - mood42dayOpening HKMX store in Utrecht - mood42day

De winkel is super makkelijk bereikbaar. Als je uitstapt op Utrecht centraal ben je er binnen 5 minuten. Eerst gingen we natuurlijk even rondneuzen in de nieuwe winkel en de nieuwe HKMX sportcollectie, want sportkleding kan je nooit genoeg hebben toch?! Ik zocht een paar sport BH’s uit en liet mijn haar invlechten voordat we aan het sporten gingen!

Ik ging voor deze sport BH en deze sportkleding moest natuurlijk ook gestes worden! Dus, hoppaaa, met z’n allen door naar een sportschool om even lekker te zweten. Een heerlijk dagje zo en de sportkleding helemaal goedgekeurd! De dag na de opening vloog ik naar Oman voor vakantie en besloot de sportkleding meteen mee te nemen, zodat ik deze op vakantie in de gym ook weer aankon!

Winactie!

Ben jij benieuwd naar de eerste HKMX store en de nieuwe collectie? Dan heb ik goed nieuws voor je! Wil jij een BH fitting sessie in de HKMX store in Utrecht + Gratis BH winnen? Laat dan even achter in de comments (hier of op Instagram) waarom jij deze fitting sessie inclusief sport BH wil winnen!

Opening HKMX store in Utrecht - mood42day

Follow & like mood42day

4 Comments Add yours

 1. Kim schreef:

  Jaaa ! Omdat ik nog altijd opzoek ben naar de perfecte en goede sport bh! Eens.. je kan er nooit genoeg hebben ? Maar eentje die echt fijn zit en ik elke keer weer zou willen dragen mist echt nog in mn kast. Enn .. hallooo motivatie! I need you ?

 2. Tamar schreef:

  Oehhhh wat een leuke winactie!! Het is niet veel wat ik heb, des te moeilijker vind ik het om een mooie/fijn zittende sportbeha te vinden waarbij er nog iets overblijft van mijn twee meiden hahah. Ik denk dat de HKMX collectie er elke sportbeha sexy uit kan laten zien en dit kan je een extra boost geven in de sportschool! Wie wil dat nou niet?
  Count me in voor deze winactie!

 3. Mirte schreef:

  Hoi Jasmijn,

  Ik doe graag met je winactie mee.
  Na dat ik tot de conclusie kwam dat ik aan mijn max qua snelheid zat met hardlopen balde ik als een stekker. Wat nu…..accepteren of de schouders er onder.
  Gekozen voor extra training in de sportschool maar met al die spiegels kwam ik er achter dat mijn bh’s toch niet zo goed zaten als ik dacht.
  Maar met hardlopen zie ik weer kleine beetjes vooruit gang. “smile”

  Heb je nog tips om aanwezig te kunnen zijn bij dit soort openingen en promotiedagen?

  Groeten Mirte

 4. Lisa schreef:

  Wat een leuke winactie! ? Ik wil graag meedoen! Na 4 jaar lang hardlopen heb ik nu ook de sportschool ontdekt! Heerlijk om die 2 te combineren! Had ik al jaren eerder moeten doen. Om mijn kast te vullen met gave fitness-outifts ben ik deze week naar de HKMX store in Utrecht geweest. Wat een prachtige winkel! Ben helemaal verliefd op de nieuwe sportcollectie van Doutzen!! ? Helaas toen geen sport-bh geprobeerd. Maar na al die jaren hetzelfde merk sport-bh wordt het nu toch wel eens tijd voor wat anders! ? Ik ben sowieso van plan om er een te halen van HKMX met al die super gave ontwerpen ? Of ik deze actie nou win of niet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *