FOOD | Smoothie bowl

smoothie bowl

Smoothie bowl

Tegenwoordig zie ik de ene na de andere mooie smoothie bowl creaties voorbij komen op instagram, dus ik dacht: Dat kan ik ook! Ik heb het alleen wel wat simpeler gehouden, zodat het snel een makkelijk klaar is te maken (handig voor degene die dit als ontbijt willen eten en erg houden van snoozen ;)). Maar je kan dit natuurlijk ook als lunch eten! Ik vond het in ieder geval een lekker ontbijtje/lunch en ook nog eens erg eiwitrijk! Lees hier hoe je deze heerlijke smoothie bowl kan maken!

Wat je nodig hebt

  • Griekse yoghurt 0% vet (je kan bijv. ook Skyr gebruiken)
  • Handje bevroren bramen (je kan ook zomerfruit, bosbessen, frambozen etc. doen)
  • 1 bevroren banaan (in stukjes gesneden en ingevroren)
  • Optioneel: halve scoop eiwit poeder (ik gebruikte smart protein vanille)

Doe dit alles in de blender en klaar ben je! Wat zijn jou variaties op deze smoothie bowl? Maak jij hem bijvoorbeeld met spinazie? Laat me weten (@mood42day)!

 

Follow & like mood42day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *