FOOD | Havermout in je pindakaas pot

mood42day - havermout pindakaas

Havermout in je pindakaas pot

Super simpel, makkelijk en vooral heel lekker! Daarom leek het me leuk om een klein ‘hoe maak je havermout in je bijna lege pindakaas pot’ receptje te doen! Je kan kiezen tussen warm of koud, maar ik maak mijn havermout in een bijna lege pindakaas pot altijd ‘a la overnight oats’ (dus koud)! Dus dit receptje is voor overnight oats in je pindakaas pot. Ben je benieuwd naar hoe ik dit maak? Lees dan snel verder en maak je eigen havermoutje in een bijna lege pindakaas pot!

mood42day - havermout pindakaas

Wat je moet doen

Doe 40 gram havermout in je bijna lege pindakaas pot. Ik heb altijd de 100% naturel pindapasta van Body & Fit. Ik doe ook altijd lijnzaad door mijn havermout en doe daarna een scoop vanille eiwitpoeder en 2 el cacaopoeder in de bijna lege pot. Doe daarna warm water (gewoon warm uit de kraan) in de bijna lege pindakaas pot. Het ligt er aan hoe dik je je havermout wil. Wil je je havermout wat dikker, doe er dan wat minder water bij. Als je het makkelijker vindt voor de verhoudingen, kan je ook je havermoutje maken in het bakje waar je deze normaal altijd in maakt en deze dan vervolgens in je bijna lege pindakaas pot doen. Mix/schud het geheel goed door elkaar en zet daarna de pot een nacht in de koelkast. De volgende ochtend kun je nog iets van fruit (ik hou zoo van banaan) bij je havermout doen en klaar ben je! Dan heb je een ontbijtje wat naar snicker smaakt; WAT WIL JE NOG MEER? Een goed begin is het halve werk toch?!

Ik ben benieuwd hoe jou havermout in een bijna lege pindakaas pot was! Of heb jij andere lekkere receptjes? Tag me vooral in jou ontbijtje @mood42day of met #mood42day ! Dan kan ik zien wat voor lekkere ontbijtjes jij allemaal maakt/eet!

BewarenBewaren

Follow & like mood42day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *