TRAVEL | 6 lekkere en gezonde lunch adresjes in New York

lekkere en gezonde lunch adresjes in New York6 lekkere en gezonde lunch adresjes in New York

Ik woon nu onderhand al weer bijna twee maanden in New York City en ik ben op mijn vrije dagen de hele stad rondgereisd voor al het lekkere eten wat NYC allemaal te bieden heeft! Wil je weten welke lunch adresjes mijn favoriet zijn? Je vindt het allemaal in deze nieuwe blogpost en wil je zien hoe deze adresjes eruit zien? Klik dan hier voor de video die ik maakte over deze 6 lekkere en gezonde lunch adresjes in New York!
Een extra tip! In het weekend zijn deze adresjes allemaal super druk (behalve Pokee, want dat is ‘afhaal’) en moet je in de rij staan (voor een uur/anderhalf uur). Ga op tijd naar het adresje toe en laat je naam opschrijven (soms ook je telefoon nummer, want dan krijg je een smsje als je tafel vrij is)! Ga daarna nog lekker even wat rondlopen in de desbetreffende buurt en zo hoef je geen tijd te verspillen aan het wachten op een tafeltje! 🙂

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York1. Bluestone Lane

Een heerlijk adresje die op verschillende plekken in NYC zit. Je kan er heerlijk bananenbrood eten, maar ook lekkere salades en avocado toast! Misschien ken je dit plekje ook wel van de Instagram van Romee Strijd! Die luncht hier ook wel.

Instagram: @bluestonelanecoffee
Voor de verschillende cafe locaties klik hier!
Voor de verschillende locaties van de coffee shops klik hier!

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York2. Two Hands

Nog zo’n heerlijk adresje waar je lekkere koffies kan drinken, maar ook een hele lekkere acai bowl en bananenbrood met espresso mascarpone (zooo lekker!). Ook Two Hands heeft meerdere locaties. Een cafe en een restaurant. In het restaurant kan je bijvoorbeeld ook burgers eten! Zeker de moeite waard om langs te gaan!

Instagram: @twohandsnyc
V
oor de locatie van Two Hands Cafe klik hier!
V
oor de locatie van Two Hands Restaurant & Bar klik hier!

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York3. By CHLOE (vegan)

Dit super leuke zaakje is helemaal vegan! Van heerlijke air fried zoete aardappel frietjes, tot aan vegan burgers en overheerlijke salades. Hier zou ik het liefste elke dag wat komen eten! De smoothies zijn ook echt heel erg lekker. Echt een top adresje voorde vegetariërs en veganisten, maar ook voor

Instagram: @eatsbychloe
V
oor de verschillende locaties van by CHLOE klik hier!

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York4. Five Leaves

Dit is een onwijs leuk brunch adresje in Williamsburg, Brooklyn! Op een zaterdag of zondag sta je hier al wel gauw anderhalf uur in de rij (zie tip aan het begin van de blogpost)! Het is het wachten waard, want hier heb je me toch lekkere pannenkoeken! Ze zijn wel $16, maar dan heb je ook wat! Echt een aanrader!

Instagram: @fiveleavesNY
V
oor de locatie van Five Leaves klik hier!

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York5. Pokee nyc

Hier kan je heerlijke poke bowls halen! Je kan je eigen bowl helemaal samenstellen en ze doen hem lekker vol (altijd goed ;))! Heerlijk als lunch (zit je goed vol), maar als avond eten kan natuurlijk ook!

Instagram: @pokeenyc
V
oor de locatie van Pokee nyc klik hier!

Lekkere en gezonde lunch adresjes in New York6. The Grey Dog

The Grey Dog ligt op meerdere plekken in New York City! Het is echt een geweldig adresje waar je veel verschillende dingen kan bestellen van pancakes, tot french toast, tot burgers, tot avocado toast! Je krijgt super veel en in verhouding is het daarom ook best een goedkoop lunch adresje! Zeker de moeite waard!

Instagram: @thegreydognyc
V
oor de locaties van The Grey Dog klik hier!

Wat je bij deze adresjes allemaal kan eten en hoe deze lunch adresjes eruit zien kun je allemaal zien in deze VIDEO!

Wat zijn jouw favoriete lunch adresjes in New York? Heb je nog tips? Ideeën? Let me know! Dan ga ik daar zeker een keertje langs! Tag me vooral in jouw foto’s van lunch adresjes in NYC (@mood42day or #mood42day)! Vind ik leuk! Wil je nog meer foto’s zien van al het lekkere eten dat er nog meer in NYC is? Volg mij dan op Instagram (@mood42day)!

Follow & like mood42day

One Comment Add yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *